15 de junio de 2014

Cada vegada més jardins verticals

L'Institut Joan Boscà construeix un jardí vertical a partir de materials quotidians alhora que l'alumnat de 5è del Col·legi La Merced en fa un de plantes aromàtiques.

Entre totes les activitats de l'Agenda 21 que fem a l'Institut Joan Boscà, us destaquem aquest jardí vertical tan senzill i econòmic. Aquesta mena d'idees són bastant engrescadores i el resultat final ha despertat molt interès entre la comunitat del centre. Per fabricar-ho, hem reutilitzat ampolles d'aigua com a contenidors, xarxes de retràctils de cebes i patates com a separadors dels substrats, taps de suro i safates de suro blanc com a substrat porós i un senzill penjador sabater, de preu molt assequible, com a suport. Sí, sí, un sabater!

Nosaltres hem escollit de plantar espècies aromàtiques i enfiladisses però... i si posem maduixots, tomaqueres nanes o altres plantes d'hort? Podríem tenir un hort vertical! Si voleu saber-ne més ho presentarem en l'espai d'intercanvi de l'acte de cloenda de l'Agenda 21 Escolar d'aquest curs.

Per la seva banda i al mateix temps, al Col·legi La Merced, uns quants alumnes de 5è de primària han portat plantes aromàtiques per muntar el nou hort vertical. És una nova experiència en el centre que s'espera que sigui molt profitosa alhora que s'amplien els espais verds del centre. A partir d'ara, l'alumnat s'encarregarà de tenir cura d'aquestes plantes. Gràcies a tots ells!

20140605 11W.HortsVerticals

No hay comentarios: