7 de junio de 2015

Intercanvi d’experiències amb una escola de Lió

L'alumnat del Col·legi Sant Ramon Nonat rep la visitar d'alumnes d'un centre francès i comparteixen amb ells l'aula viva, l'hort escolar, la campanya d'stop alumni i altres accions del seu projecte.


Ahir els alumnes de 3r d'ESO van gaudir d'una jornada escolar molt especial. Van passar tot el matí compartint-lo amb alumnes d'una escola de Lió. Aquest centre està de viatge per Barcelona per tal de perfeccionar el seu castellà. Es van posar en contacte amb nosaltres perquè estaven interessats en conèixer els nostres projectes ambientals.
   
Després d'unes dinàmiques de presentació, els alumnes de 2n de primària els van ensenyar l'hort escolar i els nens i nenes de P5, l'aula viva. Més tard els alumnes francesos ens van mostrar uns pòsters en castellà que havien preparat i que servien com a campanya de promoció de bons hàbits ambientals. Un grup de l'escola, que estudia francès, va fer el mateix amb un pòster que versava sobre el nostre projecte ambiental d'enguany: Stop alumini.

Per acabar la jornada els nois i noies de 3r van ensenyar a jugar a l'esport nacional de Sant Ramon Nonat: el shootball. Voleu veure el vídeo de tota la jornada?

Tota una experiència que esperem repetir!
20150604 09W.StRamon

No hay comentarios: