7 de junio de 2015

Nova convocatòria del Pla BUITS Barcelona

Els centres educatius, com a entitats sense ànim de lucre, podeu participar en aquesta nova convocatòria per adoptar espais propers en desús convertint-los en una oportunitat d'aprenentatge.


El proper 9 de juny de 18.00 a 19.30 hores tindrà lloc a La Fàbrica del Sol (Pg. de Salvat Papasseit, 1) una sessió informativa sobre la convocatòria 2015 del Pla de Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social (BUITS). Recomanem inscripció a través del formulari.

L'Ajuntament de Barcelona ha obert el 2015 una nova convocatòria. Les entitats sense ànim de lucre disposeu en aquesta nova convocatòria d'11 solars buits de la ciutat, que se sumen als 12 espais urbans que estaven en desús i des de fa més d’un any i mig gestionen diverses entitats veïnals donant-los un ús social i comunitari.

El Pla BUITS és una iniciativa impulsada per Hàbitat Urbà que vol afavorir el desenvolupament d’usos i activitats d’interès públic, de caràcter provisional, en terrenys en desús de la ciutat de Barcelona, amb la finalitat d’afavorir la implicació de la societat civil en la regeneració i dinamització del teixit urbà.

A la convocatòria Pla BUITS 2015 hi poden presentar els seus projectes, tant de manera individual com de forma conjunta, les entitats públiques o privades, sense ànim de lucre, degudament constituïdes. La presentació de les propostes haurà d’incorporar documentació acreditativa de l’entitat sol·licitant i una memòria relativa al projecte a desenvolupar i sobre la gestió econòmica del projecte. El termini per presentar propostes finalitza el 24 de juliol de 2015 i la resolució del concurs està prevista per a novembre de 2015. 
20150604 14W.PlaBUITS

No hay comentarios: