29 de junio de 2015

TURISME REPONSABLE? QUÈ EN PENSES?

El grup Barcelona Sustainable Tourism i l’escola de turisme CETT estan fent una recerca sobre com perceben els usuaris del sector hoteler la responsabilitat social empresarial. Us animem a respondre una enquesta i participar al sorteig de 10 nits d’hotel.

Us convidem a participar en l'estudi que estan realitzant l'escola de turisme i hoteleria CETT amb la col·laboració del grup Barcelona Sustainable Tourism. L'objectiu és analitzar com perceben els consumidors de serveis hotelers la responsabilitat social empresarial, el grau d'importància que s'atorga al desenvolupament de polítiques i accions de RSE i de sostenibilitat, així com a cadascún dels àmbits o dimensions on s'exerceix aquesta responsabilitat. 
 
La informació obtinguda ajudarà els establiments hotelers i les administracions competents a orientar les seves accions i polítiques per al foment d'un turisme responsable i sostenible.
L'enquesta es realitza a través d'una plataforma en línia de 38 preguntes de ràpida resposta. No hi ha respostes correctes ni incorrectes, com més exhaustives i completes siguin, millor qualitat d'informació s'obtindrà per conèixer les necessitats i expectatives dels turistes en matèria de responsabilitat social i sostenibilitat. Accediu al qüestionari.

Un cop finalitzada la vostra participació, entrareu al sorteig de10 nits d'hotel.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar per correu amb recerca.hoteleria@cett.cat.

No hay comentarios: