4 de octubre de 2015

Recull de bones pràctiques educatives

La XESC presenta un nou apartat al seu web per cercar bones pràctiques educatives sobre sostenibilitat. Hi trobareu referències sobre consum responsable, mobilitat, participació i hort.

La Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) presenta un nou apartat al web que recopila bones pràctiques sobre diverses temàtiques ambientals d’alguns dels centres que formen part de la xarxa. El web incorpora un cercador que permet buscar la bona pràctica segons diferents criteris:
  • Els criteris que compleix amb relació a la participació, la presa de decisions i l’acció; la visibilitat i la comunicació dels resultats; els valors; el procés d’ensenyament-aprenentatge; els objectius i els continguts; la mirada de la complexitat; la relació amb l’entorn; la gestió dels recursos o l’avaluació.
  • Les temàtiques que tracta l’experiència: ambientalització curricular, consum, contaminació acústica, descoberta de l’entorn, energia, hort, mobilitat, participació o residus.
  • La tipologia d’acció, és a dir, si és una acció de centre, una formació, una jornada, un projecte interdisciplinari, una recerca o una sortida.
  • Els contextos on es desenvolupa, és a dir, si és curricular, de gestió sostenible, d’implicació amb l’entorn o de participació.
  • L’edat o curs amb el que s’ha desenvolupat: educació infantil, primària, secundària, amb famílies o amb el professorat.
Per a cadascuna de les bones pràctiques podreu descarregar-vos-la en format de document portàtil (pdf).

20150930 8W.BonesPractiques
 
 



20150506 01W.CloendaSubvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: