4 de octubre de 2015

L’ENTREVISTA DEL MES: ECOTRUI

Carme Viñeta: intentem escollir proveïdors que estiguin al tercer sector, que incorporin treballadors amb discapacitats. 



L’entrevista a Carme Viñeta, membre d'Ecotrui

A què es dedica la teva institució?
Som una empresa de comunicació sostenible i ens agrada definir-nos com un espai creatiu en el qual dissenyem des de l’inici. També programem, creem webs i apps, però la nostra aposta és la innovació i la sostenibilitat.
Per què ha d’existir una organització com la teva a Barcelona? 
Volem fer les coses amb consciència i sumar en positiu. Per exemple, intentem escollir proveïdors que estiguin al tercer sector i que incorporin treballadors amb discapacitats que fan la seva feina molt bé.

També desenvolupem projectes com “El menú del dia”, una plataforma gastronòmica que ajuda a restaurants a fidelitzar clients per la qualitat dels seus productes i serveis (ecològic, km 0, etc).
Què t’aporta treballar a l’entitat?
M’agrada molt, crec en el que faig i tenim la sort de tenir una direcció que entén les motivacions dels treballadors. Som 9 persones al despatx i treballem amb molta intensitat, però la bona relació entre nosaltres fa el dia a dia més fàcil.
Quin seria l’eslògan de la Barcelona del 2020? 
No voldria sentir cap tòpic de “Barcelona sostenible”... Espero que això ja ho haguem aconseguit! Potser una “Barcelona blava”: una ciutat neta i smart.
Si la teva feina fos un animal, quin seria?
Un dofí, perquè el veig molt elegant i tranquil; és un animal que em transmet harmonia.
Digues 3 objectes t’emportaries a un planeta per descobrir?
Unes llavors de tomàquet, una llibreta i un bolígraf.

Info166 07 ecotrui

No hay comentarios: