20 de noviembre de 2017

S’estrena el nou web “Barcelona pel Clima”

En el marc de la cimera COP 23 a la ciutat de Bonn, l’Ajuntament ha presentat el nou web “Barcelona pel Clima” que ha comptat amb la col·laboració de l’equip de projecte de Comunicació del Compromís de Barcelona pel Clima.

De l’11 al 13 de novembre passat es va celebrar a la ciutat de Bonn la 23a Conferència de les Parts de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (COP23). L’Ajuntament de Barcelona ha tingut representació en aquest esdeveniment amb la presència de la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno.
Com a fet més destacat, mencionar que Barcelona ha signat el compromís de la xarxa C40 per reduir les emissions i ser una ciutat neutra l’any 2050. Per altra banda, Janet Sanz i Frederic Ximeno comparteixen el posicionament de les principals ciutats del món i reafirmen i amplien el compromís de Barcelona per l’acció climàtica i la reducció d’emissions.

S’estrena el nou web “Barcelona pel Clima”  
En aquest context, l’Ajuntament de Barcelona ha presentat el nou web “Barcelona pel Clima”, un portal de referència sobre canvi climàtic a la ciutat. Documents estratègics, accions, recursos i informació sobre els 9 projectes del Compromís de Barcelona pel Clima són alguns exemples de què hi podreu trobar.
El web "Barcelona pel Clima" ha estat elaborat amb la col·laboració de l’equip de projecte de Comunicació del Compromís de Barcelona pel Clima, format per membres de la xarxa Barcelona + Sostenible.
 


No hay comentarios: