30 de julio de 2019

Entrevista: Federació ECOM

“Formar part del tercer sector i de l’economia social i solidària és el que més orgullosa em fa sentir de la meva feina”, Vanessa Molina, federació ECOM.

A què es dedica la teva entitat?
La Federació ECOM engloba entitats que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i per promoure’n la seva inclusió.
Quines activitats feu?
Fem activitats diverses per promoure l’enfortiment del moviment associatiu de la discapacitat física. També potenciem tot tipus d’accions per defensar els drets de les persones amb discapacitat física i afavorir-ne la seva plena inclusió social.
Per què creus que ha d’existir la federació ECOM a Barcelona?
La inclusió de les persones amb discapacitat física és molt necessària, de fet, és imprescindible.
Com valores la xarxa B+S?
La xarxa de B+S lluita per un món més sostenible. Així, pretén millorar la qualitat de vida de les persones i, per tant, òbviament, també té un impacte positiu sobre les persones amb discapacitat física.
Quines iniciatives sostenibles practiqueu des de la federació?
Donem molta importància a la reutilització dels materials i al reciclatge de residus. A més, actualment estem fent dues ecoauditories, una relacionada amb el consum responsable d’energia i l’altra en l’àmbit de la reducció de residus. Volem fer formacions per traslladar tot aquest pla d’ambientalització a la resta d’entitats federades a ECOM.
Què és el que et fa sentir més orgullosa de la teva feina?
Formar part del tercer sector i de l’economia social i solidària és el que més orgullosa em fa sentir de la meva feina. Treballo per la gent i pel seu benestar, no només per un sou.



No hay comentarios: