2 de julio de 2019

Voleu eliminar el plàstic d'un sol ús de les begudes dels vostres centres educatius?

El Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible es proposa aconseguir que 500 organitzacions de la xarxa diguin no al plàstic i s'adhereixin al repte #beuresenseplàstic. Voleu ser una d'elles?

Durant la part final de l’Acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient del passat 5 de juny, es va presentar en primícia el repte #beuresenseplàsticimpulsat pel Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible. Des d’aquest grup de treball i en el marc de l’Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona, es vol posar fi al consum desmesurat de plàstics d’un sol ús de les begudes. Per aquest motiu, des del grup s’anima a totes les organitzacions membres de la xarxa, inclosos tots els centres educatius que formeu part d’Escoles+Sostenibles, a participar en aquest repte. L’objectiu és posar en marxa accions per tal d’eliminar el plàstic d’un sol ús de les begudes en els vostres espais de treball, a les aules, al pati, als menjadors, als pícnics de les sortides, o totes aquelles àrees del centre on feu ús de plàstics per beure. Alguns exemples dels elements que es volen eliminar són: ampolles de plàstic, palletes, tasses de plàstic d’un sol ús etc...
 
 EL REPTE #beuresenseplastic: 
 Aconseguir que 500 membres de la xarxa Barcelona+Sostenible 
 passin a l’acció apartant el plàstic d’un sol ús de les begudes! FEM-HO!

Necessiteu inspiració? Aquí trobareu una guia de casos d’èxit on podeu trobar exemples per poder reduir aquests residus. Per sumar-vos a l’acció i fer possible el repte, només cal que us inscriviu en aquest enllaç, i així us comprometreu a reduir el plàstic d’un sol ús del vostre centre educatiu. En cas que ja no utilitzeu plàstics d’un sol ús a les begudes, podeu adherir-vos igualment al repte amb les accions que ja teniu implementades i fer-ne difusió a la xarxa de Barcelona+Sostenible.
 Podeu compartir les accions a les xarxes socials amb el hashtag #beuresenseplastic i #EscolesSostenibles



No hay comentarios: