27 de julio de 2020

20 propostes per un estiu molt sostenible

ns acomiadem amb l’últim butlletí fins setembre amb un recull d’iniciatives en obert sobre sostenibilitat que us proposa el Servei de Documentació d’Educació Ambiental: documentals, xerrades sobre ecofeminisme, exposicions virtuals, llibres digitals, escape rooms i molt més!
 
Documentals: 


Debats, taules rodones, xerrades: 

Exposicions/visites virtuals:


Llibres, revistes i documentals:

  
La plataforma Ebiblio (també disponible en format app) és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya a la que es pot accedir gratuïtament amb el carnet de biblioteca pública. Trobareu la informació sobre com donar-se d’alta aquí
Ebiblio inclou diferents tipologies de contingut en obert, en què hi trobem, entre molts més recursos: 
  • Diaris i revistes sobre diferents temàtiques: La Vanguàrdia, National Geographic, Valors, Cuina, Viajar, Muntanya etc.   
  • Pel·lícules i documentals sobre temàtiques com la sostenibilitat, el medi ambient, el canvi climàtic i altres temes d’actualitat. Alguns títols que hi trobareu són El somni, Just eat it, Mañana, Renta básic, The corporation, Vindran temps millors, i molts altres.                 
  • Llibres digitals que també es poden consultar online i/o descarregar temporalment. Trobareu llibres sobre diferents temàtiques, novel·les, d’aprenentatge d’idiomes, infantils, còmics, guies de viatge, audiollibres, etc. Alguns títols relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat són: Deja el plástico: guía práctica para cambiar el mundo; No hay planeta B. Cuidemos la vida en la tierra; Tots som la Greta: un manifest per a salvar el planeta; Árboles; El meravellós planeta terra. Per entendre el noste món i els seus ecosistemes; i molts més.
     
Cursos i activitats culturals i d’entreteniment: 

No hay comentarios: