30 de abril de 2021

Relats de resiliència del comerç de la ciutat

 Des de PIMEComerç relaten l’experiència de 10 comerços de Barcelona en la publicació “Comerç i Covid19: Relats de resiliència”. Tot i la crisi actual, transmeten un missatge d’optimisme i destaquen la capacitat transformadora del teixit comercial barceloní.

En el marc de la col·lecció “Nosaltres també fem ciutat”, PIMEComerç, membre de la Xarxa B+S, difon la cinquena publicació, centrada en la resiliència del comerç de Barcelona davant la crisi sanitària i econòmica actual.  

El llibre porta el títol “Comerç i Covid19: Relats de resiliència”, a través del qual es  recorren diversos barris de la ciutat per tal de mostrar 10 comerços de diferents sectors. Els negocis mostren la diversitat que els caracteritza, així com la seva capacitat de sobreposar-se o encarar els reptes que  ha generat la Covid19. També s’hi narra l’experiència personal de les persones propietàries i treballadores dels negocis, els seus inicis i els reptes que han hagut de superar.  

                                          

Els comerços que apareixen en la publicació van des de la ferreteria fins a la peixateria, passant per la restauració, la llar i la decoració o les llibreries, entre altres. Tots, però, tenen un tret comú: la seva aposta per la proximitat i la seva voluntat per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. 

Des de PIMEComerç us animen a llegir la publicació i descobrir establiments que potser no coneixíeu:   

“Acompanyeu-nos i deixeu-vos encisar per l’hospitalitat, la proximitat, la passió i el sentiment de superació del comerç barceloní. Veureu de primera mà què hi ha més enllà del taulell i descobrireu la realitat de les persones que fan del comerç de Barcelona un sector meravellós. El comerç fa ciutat i, si és divers, la fa millor. Endavant, gaudiu d’aquesta experiència!” 

> Llegiu la publicació 
 

   

  

No hay comentarios: