28 de julio de 2014

Agricultura sostenible a l'escola

L'alumnat de l'Escola Sadako elabora un reportatge per explicar el que han après aquest curs a l'hort i fer recomanacions per conrear a casa.

Els nois i noies de cinquè de l'Escola Sadako han treballat la sostenibilitat des de diferents àmbits. Cada grup ha aprofundit en aquell aspecte que li ha interessat més i, finalment, n'han fet un vídeo. El que us mostrem a continuació tracta del nostre hort ecològic i esperem que us agradi molt.
                         
En ell, podreu veure com han tingut cura d'aquest esplèndid hort, com han treballat les parts de les plantes i de quina manera aprofiten les llavors per continuar conreant. Mostren els arbres fruiters i les verdures ecològiques que hi creixen així com les propietats d'aquesta mena de cultius. És un vídeo en format reportatge on l'alumnat és el protagonista i actuen com a professionals. Tracten també l'aprofitament de l'aigua de pluja per regar i l'ús de les fulles per fer adob i tancar el cicle. Ens ensenyen les eines que fan servir i l'espectacular hort vertical que han rebut gràcies a l'A21E, aquest curs. Clouen el reportatge amb uns quants consells i recomanacions per animar tothom a conrear també productes ecològics des de casa!

 20140618 9aW.Sadako

No hay comentarios: