28 de julio de 2014

Ja tenim compost i esmorzem fruita fresca

El CEE Sant Innocents aconsegueix un compost excel·lent alhora que l'alumnat  de l'Escola d'EE Fàsia Eixample celebra una jornada d'alimentació saludable.



Escola d'EE Fàsia Eixample

Des de l'Escola d'EE Fàsia Eixample us volem fer partícips d'una de les jornades que celebrem: «Esmorzem fruita fresca». De forma rotativa, els alumnes de les classes de cicle mitjà, superior i secundària funcional reparteixen fruita de temporada als seus companys dos dies per setmana.
  
Amb aquesta rutina, l'alumnat s'acostuma a consumir fruita en altres moments del dia més enllà del dinar. Val a dir que la fruita prové de la campanya «Mengem fruita», endegada pels departaments d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i d'Ensenyament.
  
Aprofitem l'avinentesa per animar tothom a afegir-se a aquest consum tan sa i recomanable.

20140618 11W.Fasia


CEE Sants Innocents

Per fi, després de tres cursos intentant-lo, hem aconseguit una molt bona quantitat de compost per adobar el nostre hort. Ens va ajudar en Marc, un veí que en sap molt i que es va oferir a col·laborar amb nosaltres.

Els nois i les noies de les etapes de secundària i transició a la vida adulta hem estat llençant les restes de plantes i les peles de poma i pera durant molt de temps al nostre compostador però no hi sabíem veure l’adob. Finalment, després de tres cursos,  hem  obert el compostador i vet aquí amb el que ens hem trobat. Us mostrem algunes fotografies.

 20140618 11W.SantsInnocents
  

No hay comentarios: