28 de julio de 2014

ES PRESENTEN ELS ACORDS VOLUNTARIS

El passat 17 de juliol es van presentar els Acords Voluntaris a la xarxa de signants. L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic posa a disposició d'empreses i entitats un programa per calcular, reduir i compensar les emissions de CO2.
  
Una quinzena de persones representants d'organitzacions signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat van assistir dijous 17 de juliol a la presentació del Programa Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle. La jornada es va realitzar amb la col·laboració de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) de la Generalitat de Catalunya. 

Salvador Samitier, cap de l'OCCC, va obrir la jornada donant la benvinguda a tots els assistents i posant en context el Programa Acords Voluntaris. A continuació, Sheila Roman, tècnica de l'OCCC, va entrar en els detalls del procediment de l'eina i, per finalitzar l'acte, dues entitats signants van explicar la seva experiència com a membres del Porgrama. Consulteu les seves presentacions:

Anna Martín (ARDA Gestió i Estudis Ambientals 

Properament es presentarà un informe de la sessió.


Acords3          Acords2

No hay comentarios: