20 de noviembre de 2015

Dos nous sonòmetres a l’SDEA

El Departament de Reducció de la Contaminació Acústica de l’Ajuntament de Barcelona ha cedit dos nous sonòmetres a l’SDEA responent a l’àmplia demanda dels centres interessats en mesurar el soroll

A partir de la propera setmana l’SDEA posa a disposició dels centres educatius dos nous sonòmetres per prendre mesures a l’aula, al menjador, al pati, etc. 


Aquests nous aparells, a diferència de la resta que ja disposava el servei, permeten guardar les mesures registrades per visualitzar-les o descarregar-les en format gràfic o format text. Són aparells del model CESVA SC160. Els registres es poden exportar per tractar les dades en un document excel on hi consten dades del propi aparell així com valors globals de la mesura. També donen l’opció de consultar i exportar els valors registrats a cada moment de la mesura.  

Des del mateix departament s’ha fet una adaptació del manual de l’usuari que acompanya els aparells i s’ha elaborat un manual bàsic i un manual avançat per facilitar-ne l’ús.

Us recordem que també podeu demanar en préstec la Maleta de sons i sorolls, un recurs educatiu format per la guia Sons i sorolls i un conjunt de materials per tractar i fomentar l’educació acústica i millorar la qualitat acústica de l’entorn.
20151111 12W.SDEA

No hay comentarios: