20 de noviembre de 2015

Es reuneix la Comissió Permanent

Col·laboració, cooperació, participació i xarxa van ser les paraules que més van sonar en la primera reunió de la Comissió Permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.


El 28 d’octubre va tenir lloc a la Sala Consolat de Mar de l’Ajuntament de Barcelona la primera reunió de la Comissió Permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. L’acte va ser presidit per Janet Sanz, tinenta d’alcaldessa d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. Hi van assistir representants de 12 entitats, institucions i grups polítics de les 16 que integra la Comissió Permanent del Consell. En Lluís Sala, del Col•legi Sant Ramon Nonat, hi va acudir com a vicepresident i representant de totes les escoles signants.

Els assistents van fer un anàlisi de l’evolució del Consell des de la seva creació i van valorar positivament la renovació que s’ha produït aquests últims anys. Els membres també van valorar la constitució de la Comissió Permanent com a una oportunitat per impulsar i dinamitzar el Consell i la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de la ciutat de Barcelona que el Consell representa.

La Comissió permanent també va valorar de manera molt positiva la presència de les escoles al Consell ja que formen el col•lectiu més extens i actiu. A més veuen les escoles com a peça clau per implementar i abanderar algunes de les accions i exemples a seguir pel que fa la manera de treballar i implicar a diferents agents.

La reunió va acabar amb deures per la propera trobada: pensar les línies d'acció i el funcionament dels grups de treball i preparar l'ordre del dia i les dinàmiques del primer Consell del curs.

Col·laboració, cooperació, participació i xarxa van ser les paraules que més van sonar en una reunió que va servir per revisar les propostes de treball tractades en la constitució del nou Consell i la manera d'aconseguir atendre totes les opinions i voluntats.

Per totes les escoles que vulgueu expressar les vostres opinions i propostes, podeu fer-les arribar als representants de les escoles al Consell a través del correu electrònic escolessostenibles@bcn.cat.
20151111 03W.Consell



20150506 01W.CloendaSubvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: