8 de noviembre de 2015

L’HOTEL BARCELONA CATEDRAL, DESTACAT PER LA SEVA SOSTENIBILITAT

L’Hotel Barcelona Catedral ha estat destacat recentment com un dels més sostenibles d’Espanya. El passat 22 d’octubre, una delegació del Ministeri de Cultura i Turisme de Turquia va visitar Barcelona per conèixer l’hotel i el programa B+S.

Un dels hotels membres de la xarxa B+S, el Barcelona Catedral, ha estat reconegut per un comparador d'hotels com un dels més sostenibles d'Espanya. Accediu a la nota de premsa.

Aquesta notícia ha tingut ressò internacional i el Ministeri de Cultura i Turisme de Turquia va sol·licitar fer-hi una visita en el marc d'un projecte anomenat "Increasing the Adaptability of Employers and Employees in Tourism Sector", en el qual es va programar un tour per diferents països europeus per observar pràctiques de turisme sostenible.

Així doncs, el passat dia 22 d’octubre la delegació turca va visitar l’Hotel Barcelona Catedral per conèixer in situ totes les mesures i accions que s'hi han implantat en termes de sostenibilitat. Després de l’explicació detallada per part dels responsables de l’hotel, es va visitar la Fàbrica del Sol, on es va presentar el Programa Barcelona + Sostenible. Els visitants van mostrar interès en saber més sobre experiències que actualment están duent a terme els membres de la xarxa.

catedral dia2

No hay comentarios: