8 de noviembre de 2015

LES DADES DE CONSUM ELÈCTRIC, AL VOSTRE ABAST

Si teniu dubtes sobre les vostres dades de consum elèctric a la llar, us recomanem el projecte Carrega’t d’Energia. Comptareu amb assessors energètics virtuals gratuïts que us permetran conèixer en detall la vostra factura elèctrica.

La campanya “Carrega’t d’Energia” posa a l’abast dels barcelonins i barcelonines assessors energètics virtuals gratuïts que els permeten conèixer en detall les seves dades de consum elèctric a la llar. Es tracta d'un projecte emmarcat en el Pla d’autosuficiència energètica que vol contribuir al consum conscient i estalviador d’energia a la llar. Si teniu wifi, sou titulars del subministrament elèctric i teniu una factura a mà us podeu donar d’alta a ajuntament.barcelona.cat/autosuficiencia/ca/eficiencia.

Un assessor energètic virtual ofereix informació del consum històric mes a mes a partir de les dades provinents de la lectura dels comptadors. Només cal que el titular doni el seu consentiment durant el procés d’inscripció. Per conèixer les dades de consum en temps real, s’instal·la de franc un equip de mesura a la llar que informa diàriament d'aquestes dades.

A més, s'organitzen tallers gratuïts sobre la factura elèctrica, per entendre’n els detalls i perquè cada persona tingui el contracte que més s’adeqüi a la seva situació personal.

Aquest programa no només va adreçat a la ciutadania, sinó que ambé poden estar involucrades entitats, organitzacions socials i administracions.
Més informació a autosuficiencia@ecoserveis.net.

assessor

No hay comentarios: