20 de noviembre de 2015

Nous còmics sobre sostenibilitat del CJB

Com a signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, el Consell de Joventut de Barcelona ha elaborat una sèrie de còmics que pretenen explicar als i les joves, de manera il·lustrativa i pedagògica, alguns dels objectius que s’engloben al Compromís 22.
Tots quatre còmic aborden temes com l’economia sostenible, la Banca Ètica, el consum responsable, l’ús d’energies renovables o la mobilitat. A través de petites històries, curtes i de lectura fàcil, els còmics tracten alguns dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, com el número 8, progrés i desenvolupament; el 5, ús racional dels recursos; el 4, ciutat eficient, productiva i d’emissions zero; o el 2, espai públic i de mobilitat.
El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat és un projecte compartit per totes les organitzacions ciutadanes signants que pretén millorar la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona. El Compromís es plasma en un document estratègic que estableix 10 grans objectius, cadascun amb 10 línies d’acció, en l’horitzó del 2022.
Voleu adherir-vos al Compromís? Ho podeu fer a través d’aquest enllaç!
Consulta els còmics:

No hay comentarios: