8 de noviembre de 2015

TOT SOBRE EL FEM XARXING PEL CLIM

El passat 27 d’octubre, una vuitantena de membres de la xarxa B+S es van trobar per compartir projectes i recursos per fer front al canvi climàtic. Us recordem que del 30 de novembre a l’11 de desembre tindrà lloc a París la 21a Conferència de les Nacions Unides sobre canvi climàtic.



El dimarts 27 d'octubre va tenir lloc el Fem Xarxing pel clima, una jornada de networking dels membres de la xarxa Barcelona + Sostenible que, en aquesta ocasió, es reunien per treballar sobre la temàtica del canvi climàtic.
                     recepcio FXC    recepcio comhasvingut

L'acte va ser inaugurat per la Tinenta d'Alcaldia d'Ecologia Urbana, Janet Sanz Cid, que encoratjava tots els participants a aprofitar la jornada, que té lloc abans de la Conferència de les Nacions Unides sobre canvi climàtic, el proper 30 de novembre.

                    benvimguda   Janet
A continuació va intervenir Yayo Herrero, directora general de Fuhem i membre d'Ecologistas en Acción. Amb la ponència "Canvi climàtic: afrontar els seus riscos i proposar solucions compartides", va preparar el terreny per al debat i l'intercanvi d'experiències que tindrien lloc durant la resta de la jornada.

                           Yayo2    Yayo

Seguidament va ser el torn del grup de treball sobre canvi climàtic i energia, que va presentar els resultats de les dues trobades anteriors. Cinc representants varen explicar els projectes sobre estalvi i eficiència, renovables, mobilitat sostenible i desenvolupament urbà, verd i biodiversitat, economia baixa en carboni, residus, salut i benestar i educació i sensibilització.

                         GT    GT2

Després de l'espai Cafè i Conversa, en què els assistents també aprofitaren per continuar fent networking, va tenir lloc l'intercanvi d'experiències pel clima. Durant tota la jornada es podia anar fent aportacions als projectes del grup de treball, destacar iniciatives al mural "Aportacions per fer front al canvi climàtic: un camí de 5 vies" i consultar els materials pedagògics del Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

 cafe  boles  intercanvi

La jornada va finalitzar amb la 3a trobada del grup de treball de canvi climàtic i energia, en la qual es van llegir les aportacions dels assistents als projectes i es va treballar en la maduració dels mateixos.

Gràcies a tots i totes per assistir-hi. Fem Xarxing pel clima!

FX2

No hay comentarios: