24 de enero de 2016

ES PRESENTA L'ESTUDI D'ECONOMIA VERDA A BARCELONA

Recentment s'ha presentat un estudi que visibilitza les dades econòmiques del sector de l'economia circular a Barcelona. D'entre les principals dades es destaca un increment del 3% en el nombre d'empreses verdes a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat el primer estudi sobre economia verda a la ciutat, en el qual s’analitzen les dades econòmiques del sector de l’economia circular, en una aposta per fer visible aquesta activitat i per fomentar una nova visió de l’economia de la ciutat i un model productiu més just i sostenible.
Una de els primeres conclusions és l’increment del 3% en el nombre d’empreses verdes a Barcelona, que va tenir lloc entre el 2012 i el 2014.
Segons l’estudi, de les 1.800 empreses verdes que hi ha actualment, el 15% es dedica al sector de l’aigua, al sanejament i als residus. En la gestió de residus és l’àmbit en què treballen més persones.

El document també diu que durant el 2015 s’han invertit més de 400 milions d’euros en programes municipals de serveis urbans i medi ambient. Les àrees més afavorides econòmicament són els parcs i les zones verdes i forestals.
Consulteu la resta de l’estudi.
 
Info173 01 economiaverd interna 



No hay comentarios: