15 de enero de 2016

Recursos sobre canvi climàtic

Us oferim una compilació d'eines, materials, programes etc. que ens ajudaran a posar entre tots el nostre granet de sorra.
  

 En el context de la Cimera del Clima a París (#COP21) finalitzada el mes passat, cada dia es fa més evident la necessitat de prendre mesures per a la pal·liació del canvi climàtic, així com l'assumpció de la coresponsabilitat ciutadana per a la millora de la situació actual. És per aquest motiu que us oferim una compilació de recursos que us poden servir per posar el vostre granet de sorra en aquesta gran tasca.

- En primer lloc, us deixem l'enllaç del web de la Generalitat de Catalunya un seguit de recursos pedagògics en forma de guies pràctiques per a poder afrontar-ne i mitigar-ne els efectes.

- Per acabar, el centre de terminologia Termcat publica una infografia amb les paraules clau del canvi climàtic en motiu de la Cimera del Clima a París. Amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona es vol donar a conèixer una desena de termes en català, amb la seva corresponent definició, entre els quals destaquen els relacionats amb les causes que provoquen l'escalfament global del planeta: efecte d'hivernacle, gasos amb efecte d'hivernacle (GEH), petjada de carboni, CO2.

No hay comentarios: