23 de diciembre de 2020

Càpsules per la Justícia Global

 L’entitat Servei Civil Internacional ofereix un conjunt de recursos per ajudar a entendre les desigualtats globals, els conflictes, les discriminacions i les vulneracions de drets. Les temàtiques principals són la cultura de pau, la justícia climàtica i el feminisme.

Servei Civil Internacional (SCI), entitat que promou la construcció de pau a escala internacional, ha preparat un total de set càpsules que tracten els següents assumptes: la cultura de pau, els desplaçaments forçats, el gènere i la pau, el paper dels joves per la pau, les estratègies de pau a Catalunya, la justícia climàtica i els feminismes interseccionals. Cadascuna de les càpsules compta amb una versió en anglès i un vídeo amb testimonis de persones expertes en cada temàtica que en destaquen les idees i conceptes més rellevants. A més, si voleu aprofundir més en alguna de les temàtiques, també trobareu un document amb recursos i exercicis de treball autònom per fomentar la perspectiva crítica. 

La intenció d'aquest projecte és oferir un espai formatiu en línia a l’abast de tothom que tingui ganes de trobar alternatives per involucrar-se en propostes d’activisme o de suport a organitzacions o col·lectius que treballen per la justícia global. Us deixem a continuació, a tall d’exemple, la càpsula de vídeo sobre la Justícia Climàtica:  

 

 

> Consulteu la resta de càpsules sobre la Justícia Global i més informació sobre la iniciativa 


No hay comentarios: