29 de mayo de 2013

OBJECTIU: RESPONSABILITAT SOCIAL

L’Associació+Responsables, entitat de la xarxa de signants, organitza la 4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya del 12 al 15 de juny. El dimecres 12 de juny tindrà lloc la Fira RSE, on totes les organitzacions que vulguin donar a conèixer què fan en qüestió de responsabilitat social tindran el seu lloc.
El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 apel·la directament a la responsabilitat social al 6è objectiu, tot i que línies d’acció d’altres objectius criden a la mateixa finalitat des d’altres perspectives. Per això la Secretaria de l’Agenda 21 serà present a la Fira RSE, donant a conèixer aquests punts del Compromís, i donant visibilitat a les actuacions d’aquelles entitats signants que treballen per a responsabilitat social, tant de manera interna com externa.
AccióNatura, Fundació Banc de Recursos, Ecoxarxa, Hospital Plató Fundació Privada, Nechi Group, Can Cet Centre d’Inserció Sòcio-Laboral, Urbaser, Grup Polític Municipal del Partit Popular, EcoHortus, Associació Hàbitats, Alternativa 3, ACEFAT AIE, ARDA Gestió i Estudis Ambientals, Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Xarx@ntoni, Enprensa i Club EMAS ja ens han fet arribar la fitxa amb les seves accions per projectar-les a la fira.
 
Recordeu que qualsevol entitat pot participar-hi gratuïtament contactant amb info@setmanarse.cat, i no oblideu que tant si podeu ser-hi com si no, si ens feu arribar la fitxa amb les vostres actuacions, també les donarem a conèixer. Podeu contactar amb nosaltres a agenda21@bcn.cat.



Publicat el 21/05/2013

No hay comentarios: