29 de mayo de 2013

PENSA, MENJA, ESTALVIA

Entorn el dia 5 de juny cada any tenen lloc a tot el món gran nombre d'activitats per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. A Barcelona, les organitzacions de la xarxa de signants de l'Agenda 21 s'han sumat a aquest esdeveniment i organitzen activitats entre l'1 i el 9 de juny a diferents llocs de la ciutat. Enguany, la temàtica fixada per les Nacions Unides és la lluita contra el malbaratament alimentari, amb el lema "Think, Eat, Save".
 
Poseu les vostres activitats -sobre aquesta o altres temàtiques relacionades amb la sostenibilitat- alcalendari en xarxa del portal de l'Agenda 21 o bé envieu-nos un correu informant-nos-en a agenda21@bcn.cat. Totes les activitats seran anunciades al web del Dia Mundial del Medi Ambientwww.bcn.cat/diamediambient.
 
Paral·lelament, la Secretaria de l'Agenda 21 va organitzar el passat 11 d'abril una trobada amb les entitats signants per preparar una acció comunicativa conjunta. Arran d'aquesta sessió, s'ha elaborat uncartell amb consells i bones pràctiques contra el malbaratament d'aliments, que es farà arribar per correu en els propers dies a totes les organitzacions perquè en feu un ús tant intern als espais comuns com extern a zones d'accés dels vostres usuaris i clients. 
 
També tindreu disponibles dues publicacions sobre el tema:
 
- "El menjar no es llença". Consulteu-la.
- "Un consum + responsable dels aliments". Consulteu-la
 
Si feu servir Twitter, els hastags seran #diamediambient i #Agenda21bcn.

 



Publicat el 21/05/2013

No hay comentarios: