9 de mayo de 2013

Recursos educatius de la xarxa estatal

La darrera novetat que hem incorporat al web de l’Agenda 21 Escolar ha estat una revisió, el triatge de documents i una nova classificació de l’apartat de Documents i+ del web per tal tenir una pàgina més atractiva i accessible per a tothom, sobretot pel que fa al recull de materials escollits que donen suport al desenvolupament dels programes ambientals dels centres educatius.

ESenRED (Escuelas hacia la sotenibilidad en Red) és la xarxa estatal de xarxes de centres educatius sostenibles de l'Estat espanyol promogudes per iniciativa d'administracions públiques (comunitats autònomes, ajuntaments, diputacions, etc.). Per tant, ESenRED és una xarxa de xarxes de centres educatius que treballen amb l'objectiu comú d’avançar cap a  la sostenibilitat i consolidar els seus programes, intercanviar experiències, fomentar sinergies, realitzar projectes en comú i mantenir relacions amb altres xarxes nacionals i internacionals.

L’Agenda 21 Escolar de Barcelona forma part de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya des del seu inici (XESC) i aquesta, al mateix temps, forma part d’Escuelas hacia la sotenibilidad en Red (ESenRED). Ara, ESenRED, comença a donar els primers passos com a xarxa.

Cada una de les xarxes que formen part d’ESenRED disposa de materials, recursos, propostes adreçades als seus centres, us recomanem que hi feu un cop d’ull:

-    Red Andaluza de Eco-escuelas

-    Axenda 21 Escolar de Galicia

-    Agenda 21 Escolar de Albacete

-    Red de centros educativos para la sostenibilidad de Canàries

-    Centros Educativos Hacia la Sostenibilidad de La Rioja

-    Escuelas sostenibles de Navarra

-    ESenRED Murcia


 02/05/2013

No hay comentarios: