9 de mayo de 2013

Visita del regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans

El passat 9 d’abril el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Puigdollers, va visitar l’Institut Montserrat. Una representació de l’alumnat: 5 alumnes de primer d’ESO, 1 de 2n, 1 de 3r i 1 de batxillerat van rebre al regidor per explicar-li què estan fent al centre educatiu per contribuir en el compromís ciutadà per la sostenibilitat.

A banda de conèixer què està fent el centre en matèria de sostenibilitat, el regidor va poder rebre el treball de recerca que ha fet un alumne del centre sobre una comparativa entre l’energia de biomassa i la geotèrmia. Aquest treball ha servit per inaugurar un espai destinat als treballs de recerca al Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Si teniu treballs de recerca sobre sostenibilitat i la ciutat de Barcelona que vulgueu compartir, poseu-vos en contacte amb nosaltres i els incorporarem al Servei de Documentació d’Educació Ambiental. Entre tots fem xarxa i compartim coneixements.

El regidor va felicitar l’alumnat per la feina feta i va explicar-los el concepte de resiliència per fer front i superar adequadament les adversitats de la vida, sortint-ne reforçat i transformat positivament. El regidor va animar als joves a creure en les utopies i en que moltes d’elles ha estat, són i poden ser possibles.


 02/05/2013

No hay comentarios: