23 de junio de 2013

Compostatge al zoològic

El Zoo de Barcelona, entitat signant de l’Agenda 21, va demanar a l’A21E poder participar en el programa “Compostem i aprenem” i instal·lar, en primera instància, dos punts de compostatge a les àrees visitables del Punt Verd i de la granja. D'aquesta manera, es donava exemple d'una bona pràctica als visitants sobre el compostatge de les restes orgàniques dels animals i les vegetals de la poda dels jardins per a l'obtenció de compost d’alta qualitat, el qual es podia fer servir de nou en les zones enjardinades.
   
D'aquesta manera, una vegada evidenciada la utilitat d'aquesta estratègia i amb l'ajuda d'altres entitats, estan implementant el compostatge als espais dels animals. Des del zoològic, ens comuniquen que per aquest projecte, anomenat "El Zoo millora la Terra", han estat premiats en la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Amb aquest vídeo, l'Agència de Residus de Catalunya, va presentar la seva candidatura a Europa.

Us animem a que visiteu el Zoo, conegueu aquests espais i expliqueu a l’alumnat  la gestió dels residus orgànics. També volem donar l'enhorabona a l’Equip Verd del Zoo, un equip de voluntaris i voluntàries que ha proposat i tirat endavant totes aquestes millores!


 17/06/2013

No hay comentarios: