23 de junio de 2013

Fem escola, fem barri

“Fem escola, fem barri” és un projecte de l’Escola Fort Pienc, però també és un bon lema per molts altres projectes.

"Habitem l'escola" i “Fem, escola, fem barri” són un conjunt d’accions que fa temps que es porten a terme a l'Escola Fort Pienc: propostes per donar continuïtat al projecte de sostenibilitat de l’escola més enllà de les parets de l’escola, consolidr la relació entre les famílies i el claustre per millorar els espais escolars i l’entorn del barri. I, evidentment, són propostes que s’integren en el projecte educatiu i curricular de l’escola.

Es tracten d’intervencions estratègiques sobre la planta física del centre, realitzables a curt termini i a baix cost: jardins verticals, patis verds, zones de joc i descans. També hi ha propostes de millora de la mobilitat (millores en la distribució dels espais comuns per a algunes de les noves necessitats) i intervencions en l’espai exterior més proper a l’escola (la plaça i el carrer Ribes, eix del camí escolar). Us annexem un dossier on trobareu un grapat de bones idees!

En aquest sentit, l’alumnat de l’Escola Reina Violant, amb l'ajut dels mestres i de l’AMPA, ha fet un treball per explicar als gestors del districte com els agradaria que fos la plaça de les Dones del 36, on surten a jugar cada dia. El districte ha recollit les seves propostes, les quals s’estan exposant aquests dies a la seu del districte, fins demà divendres 15. A poc que pugueu, no us ho perdeu! Us annexem tota la informació en aquest recull.


 13/06/2013

No hay comentarios: