18 de septiembre de 2013

BARCELONA: DESTINACIÓ RESPONSABLE

De l´1 al 4 d´octubre se celebrarà a Barcelona la 7a  Conferència Internacional de Turisme Responsable en Destinacions a Barcelona, on s’intercanviaran experiències d’altres indrets de tot el món.
La jornada acadèmica tindrà lloc el primer dia al centre TSI-Turisme Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull). Els temes que es tractaran giraran al voltant de la participació social en el turisme, la gestió del turisme de creuers, la responsabilitat en els impactes ambientals, el paper del govern en la planificació i gestió de destinacions, les comunitats locals, l’ètica i l’hospitalitat i la gestió del comportament del consumidor responsable.
Hi participaran Joan Miquel Gomis de la Universitat Oberta de Catalunya, John Swarbrooke de la Manchester Metropolitan University, la Dra. Zaida Rodrigo de TSI-Turisme Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull), el Dr. Jordi Tresserras de la Universitat de Barcelona, el Dr. Cristian Palazzi de la Universitat Ramon Llull i el Dr. Xavier Font de la ICRETH, Leeds Metropolitan University.
El dimecres 2 d´octubre tindrà lloc la sortida de camp de la Conferència, una visita a l´Estartit i Torroella de Montgrí.
Els dies 3 i 4 d’octubre es dedicaran les jornades al sector de la indústria turística. Com transformar la responsabilitat social empresarial en un avantatge competitiu per a les empreses del sector turístic serà un dels temes principals del debat, en el qual participaran operadors com ara TUI, Thomas Cook, NH o Intercruises, entre d’altres.
Durant l’acte de clausura es lliuraran els I Premis de Turisme Responsable de Catalunya, patrocinats per Sharebarcelona, organització de la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
Descompte per a la xarxa de signants del Compromís
Les organitzacions signants del Compromís gaudiran d’un descompte del 20% en la inscripció a la Conferència. Les organitzacions interessades cal que realitzin la inscripció completa de 200 € i que enviïn un correu electrònic a rtd7conference@gmail.com amb el codi descompte AGENDA21. El dia 3 d´octubre podran sol·licitar l´abonament del descompte a la taula d´inscripcions de la Conferència. Aquest descompte no serà acumulable amb altres promocions.


 
Publicat el 17/09/2013

No hay comentarios: