22 de septiembre de 2013

Bones pràctiques per l’estalvi de paper

L’Escola l´Univers ha elaborat una primera versió d’un manual de bones pràctiques per l’estalvi del paper, adreçat als adults i als nens i nenes de l’escola. Aquest manual s’anirà actualitzant en funció de les necessitats del centre i a mesura que l’edat dels nens i nenes de l’escola vagi augmentant i a l´hora creixent. La implementació d’aquest manual serà progressiva al llarg d’aquest curs i està previst que es vagi millorant, ampliant...

El manual inclou actuacions de reducció, reutilització i reciclatge diferenciades si són pels adults o pels infants del centre. Pels adults dóna arguments a l’hora de comprar paper reciclat desmentint alguns tòpics sobre aquest tipus de paper com ara que és més car, que dóna problemes a les màquines fotocopiadores o impressores, que és de mala qualitat... També fa recomanacions pel que fa a les fotocòpies i a les impressions, tant pel que fa abans com durant la impressió. Un aspecte destacat del manual és que s’ha tingut en compte el paper dels infants en l’ús i gestió d’aquest recurs.

Us animem a que hi feu un cop d’ull perquè us serveixi de guia per elaborar el vostre propi manual adaptat a la realitat del vostre centre.


 19/09/2013

No hay comentarios: