25 de enero de 2014

COMPENSEU SÒL DES DE 9 EUROS

Per reduir la petjada ecològica de les vostres organitzacions, Acciónatura us proposa compensar la superfície de sòl que ocupeu a través de l’eina on-line Compensanatura. Informeu-vos-en!

Ja ha entrat en funcionament la plataforma on-line de la iniciativa “CompensaNatura” sobre compensació de l’ocupació del sòl en natura, promoguda per l’ONG AcciónaturaAmb aquesta eina es pot reduir la petjada ecològica compensant la superfície que ocupen els habitatges, oficines, botigues, naus industrials, etc.  

Amb CompensaNatura, organitzacions i particulars podeu contribuir a preservar paratges naturals excepcionals del món, a la vegada que compenseu la vostra ocupació del sòl utilitzant el m2 de sòl segellat com a referència.

A nivell d´organitzacions, la iniciativa ofereix oportunitats d’emmarcar l’acció en les polítiques de responsabilitat corporativa i de gestió ambiental, especialment sota el sistema EMAS.

Amb aquesta eina, podeu indicar el m2 que voleu compensar a 0,09€/m2 pel projecte d’Equador o a 0,60€/m2 pel projecte de Catalunya i descarregar-vos el certificat digital que acredita la vostra implicació. A Catalunya es prioritza la preservació d´un dels boscos vulnerables destacats com a madurs en l´Inventari de Boscos Singulars del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals- Universitat Autònoma de Barcelona). 

I per a aquells que us passegeu per les botigues The Disney Store o botigues Natura, o pels hotels Melià Hotels International a Mèxic, potser us interessarà saber que un paratge natural equivalent en superfície al sòl que esteu trepitjant ha estat preservat per a les generacions presents i futures, gràcies a la seva implicació a la iniciativa CompensaNatura.

No hay comentarios: