25 de enero de 2014

GRI: DE G3.1 A G4

Voleu fer l’informe de sostenibilitat o de responsabilitat social a la vostra empresa? Lavola ha creat un recurs gràfic amb les principals novetats del G4 per facilitar la transició al nou estàndard proposat pel GRI.  




L’elaboració de memòries de sostenibilitat segons els estàndards de l’organització internacional Global Reporting Initiative estrenen la nova versió de les seves guies, G4, on s’han produït canvis significatius, especialment pel que fa referència a la importància de la “materialitat”.

Per tal de facilitar a les organitzacions la transició al nou marc de treball, així com promoure la difusió de l’estàndard i de l’elaboració de memòries, lavola ha elaborat una infografia on es recullen les principals novetats d’una forma visual i comunicativa. El recurs està disponible en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i es pot descarregar directament a l’enllaç.

Sobre aquest mateix procés de transició al G4, José Antonio Lavado, director de la consultoria Bidea, ens exposa la visió de la situació en el seu article GRI-G4 ¿qué es importante? y ¿para quién? Materialidad y grupos de interés, dos caras de una misma moneda.






 Info129 06 intern

No hay comentarios: