25 de enero de 2014

GREENWEEKEND BARCELONA

Si voleu llançar el vostre projecte o desenvolupar noves línies de negoci, apunteu-vos a aquest taller d’emprenedoria verda el cap de setmana del 14 al 16 de febrer.
    
El cap de setmana del 14 al 16 de febrer tindrà lloc el Greenweekend Barcelona a l’Apocapoc Barcelona Social Club (Passatge l'Hort dels Velluters, Barcelona). 

El Greenweekend és ideal per a emprenedors verds que volen iniciar el seu negoci i per a professionals i autònoms en la recerca de nous models d'activitat econòmica. Una manera perfecta de fer contactes i conèixer altres persones amb similars inquietuds i il·lusions, treballant i col·laborant junts durant el cap de setmana.

El desenvolupament de l'esdeveniment és planteja de la següent manera:

El divendres a la tarda es presentaran les idees, es votaran i es formaran els equips de treball. De dissabte a diumenge al migdia els participants desenvoluparan les idees amb l'ajuda de mentors i amb diverses xerrades de formació. El diumenge arribarà el gran moment:es presentaran les idees finalistes i el jurat decideix els guanyadors, que rebran premis per seguir llançant els seus projectes.

La idea guanyadora rebrà 1.000 euros de finançament. A més, Incubaeco, entitat coorganitzadora de l'esdeveniment, oferirà al guanyador la participació en la jornada Incubaeco 2014 - International Edition, que començarà el 26 de febrer.



 Info129 09 intern

No hay comentarios: