25 de enero de 2014

Fem la tasca dels jardiners

L'alumnat del PQPI de l’Escola Rel col·labora durant tres mesos amb els jardiners del Parc del Guinardó

Ho hem fet amb sessions de dues hores, cada dimarts. Ens han assignat una part del parc que està molt a prop de l’escola (la del carrer Pintor Pradilla)  i ens hem encarregat de la plantada d’arbustos i del seu manteniment. A la primera sessió vam anar tot el grup amb els dos professors i vam fer la plantada d’arbustos amb ajuda dels jardiners.

La resta de sessions ens hem dividit la classe en dos grups, així que cada dimarts hem anat 4 alumnes i un professor. Quan arribem al parc ens esperen els jardiners per deixar-nos les eines i acordar les tasques que cal fer. Després, ells marxen a treballar i ens quedem amb el professor de l’escola.
Les activitats que hem anat fent són: plantar, regar, excavar i escombrar brossa i fulles. Les eines que hem utilitzat són l’aixada, el càvec i el rastell. Altre material que hem fet servir és el cabàs i les bosses grans d’escombraries. Per fer aquesta activitat hem hagut d’anar amb roba còmode, sabates o botes tancades i amb guants.

Ens agrada veure com hem millorar una mica el parc amb aquesta plantada i ens ha servit molt veure com treballen els jardiners i provar una possible feina.

Alumnes del PQPI de l’Escola Rel




No hay comentarios: