23 de marzo de 2014

Aplicació de Recursos al Currículum

L'ARC és un espai al servei del professorat per compartir propostes docents de qualitat, associades a les competències bàsiques i al currículum.

La Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC) disposa d'aquest portal web específic per facilitar l'intercanvi d'activitats entre professorat segons les competències tractades. Mitjançant propostes educatives elaborades pel mateix professorat, es promou el desplegament de les competències bàsiques en educació primària i secundària obligatòria.

Entre les propostes que hi podem trobar, n'hi ha de fàcilment relacionades amb la millora del coneixement de l'entorn, l'educació per la sostenibilitat i el medi natural. Alguns exemples són l'estudi de la transmissió del sola conservació del paisatgematemàtiques al jardí vertical,analitzem egagròpiles, etc. Us animem a navegar per les propostes d'educació infantil (147), primària (408), secundària (1.353) i batxillerat (398). Disposeu d'un cercador temàtic i un afinador segons els eixos de capacitats i àrees que us permeten acotar les vostres cerques.
20140320 13W.ARC

No hay comentarios: