23 de marzo de 2014

Els centres educatius de Barcelona, per un món millor

L'A21E convida als centres que no hi formen part a conèixer els avantatges que suposa la xarxa per treballar a favor de l'educació per la sostenibilitat.


El proper 1 d'abril, l'Agenda 21 Escolar organitzar dues sessions informatives dirigides als centres educatius de Barcelona que no formen part de la xarxa, per explicar aquest marc comú d'aprenentatge i treball. Tots aquests centres han rebut en els darrers dies el tríptic informatiu del programa (Escoles + Sostenibles), en el qual hi consten la importància de la participació de l'alumnat, la voluntat de millora constant i el compromís per transformar i aprendre de l'entorn.
  
A canvi, l'A21E us ofereix un marc comú de treball, servei d'assessorament virtual, telefònic i presencial, informació, formació tècnica i pedagògica, dinamització de grups de treball, suport tècnic especialitzat i espais d'intercanvi. Les sessions informatives es faran a l'aula de l'A21E (c/ Nil Fabra, 20) i podeu escollir un dels següents horaris: de 13 a 15 hores o de 18 a 20 hores.

Si sou un centre que no esteu a l'A21E i us agradaria conèixer més de prop aquest programa, reserveu la vostra plaça trucant al 93 256 25 99 o escrivint a agenda21escolar@bcn.cat.

20140320 01W.ReunionsInformatives

No hay comentarios: