1 de diciembre de 2015

Barcelona referma el seu compromís pel clima

El dilluns 23 de novembre un centenar de membres de Barcelona + Sostenible van fer entrega del Compromís de Barcelona pel Clima a l’alcaldessa de la ciutat, fruit de la tasca del grup de treball de canvi climàtic i energia.

Durant el mes de setembre de 2015 es va crear el Grup de Treball de Canvi Climàtic i Energia, format per membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. L'objectiu principal era cercar una resposta col·lectiva a la pregunta: A partir dels compromisos adquirits en el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-1022, què fem davant del canvi climàtic?

Per cercar respostes a aquesta pregunta es van plantejar tres sessions de treball, que han donat fruit a una proposta de document amb un full de ruta i uns projectes a engegar durant els propers dos anys.

El passat 23 de novembre va finalitzar aquesta primera fase del procés amb el lliurament del Compromís de Barcelona pel Clima. En un acte celebrat al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona on hi van assistir un centenar de membres de la xarxa, l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, va rebre en mans dels representants del grup de treball l’esmentat document.

Més informació

20151125 04W.BcnClima

No hay comentarios: