1 de diciembre de 2015

Us invitem a...

Veure les activitats que ofereix l’Aula Ambiental Bosc Turull, el recull de recursos sobre canvi climàtic, un parell de jocs on-line i participar en un concurs de receptes.




... conèixer les activitats educatives per a centres educatius i grups que ofereix l’Aula Ambiental Bosc Turull que tindrà lloc el proper 9 de desembre de 17.30 a 19.30 hores adreçat a professorat, educadors/es ambientals i educadors/es de lleure a través de aula@boscturull.cat.

... utilitzar el recull de recursos sobre canvi climàtic del Servei de Documentació d’Educació Ambiental aprofitant que a París tindrà lloc la 21a Conferència de les Parts de la Convenció Marc, amb lectures, audiovisuals per tractar el canvi climàtic a l’aula.

... participar al concurs Cocina comprometida por el Clima aportant alguna recepta, nova o tradicional, elaborada de forma responsable amb el clima, pensada i repensada de forma que l’elecció dels seus ingredients, la forma de preparar-la, els utensilis utilitzats, o qualsevol altre aspecte tingui una petjada ecològica baixa o inferior a la de la seva preparació habitual. Podeu presentar la vostra recepta fins el 20 de desembre.

... fer un cop d’ull al joc La Laura i en Joan en una recerca molt especial adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària per posar a prova conceptes d’astronomia, matemàtiques o llengua anglesa d’una forma lúdica i motivant.

... conèixer el joc Pachamama, un joc d’estratègia ecològica i supervivència, en el que haureu de crear hàbitats i entorns, poblar-los amb éssers vius o vegetals creant comunitat biològiques. Reprodueix-te i fes front a tots els esdeveniments climàtics, geològics i biològics que apareguin en el teu camí cap a la supervivència. No oblidis que l’home sempre deixa petjada al medi ambient i que aquesta pots ser un obstacle pel teu desenvolupament o el del teu ecosistema.

20151125 15W.UsInvitem

No hay comentarios: