1 de diciembre de 2015

Camins de Natura, itineraris vitals

L’Exposició Camins de Natura, itineraris vitals estarà a la Sala Cotxeres del Palau Robert fins el 31 de gener del 2016.

 L’objectiu d’aquesta exposició és commemorar el 40è aniversari del primer itinerari d’educació ambiental que es va realitzar al Bosc de Santiga al 1975 i el 30è aniversari de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), entitat que ha liderat el projecte amb el suport de diferents administracions.

L’exposició explica l’evolució i el paper de l’educació ambiental i posa èmfasi en la figura dels educadors/es ambientals i en els itineraris ambientals que es poden fer arreu del territori. Complementàriament a la visita es proposen activitats autoguiades per a escoles i grups organitzats aprofitant els materials de l’exposició i els elements del jardí del Palau Robert.

Les persones responsables dels grups podeu preparar prèviament l’activitat que realitzareu de manera autoguiada al visitar l’exposició, consultant el material disponible a la pàgina web. Coincidint amb l’horari d’atenció al públic de l’educadora de l’exposició (de dimarts a dissabte de 10h a 14h) també podreu disposar de material en préstec.

Per poder coordinar els grups, és necessari que informeu de la vostra visita a l’exposició trucant  al telèfon 93 213 39 45 o enviant un correu electrònic a scea@scea.cat

20151125 14W.CaminsNatura 2
        20151125 14W.CaminsNatura 1

No hay comentarios: