1 de diciembre de 2015

Consum responsable i hort a P5

Els nens i nenes del Col·legi Sant Ramon Nonat munten un mercat responsable a l’aula i ens expliquen la col·laboració que reben d’un avi a l’hort.


20151125 11W.SantRamonNonat 3

P5 i la compra sostenible i responsable
Dins del programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat, els nens i nenes de P5 han participat en l'activitat "Anem al mercat". En aquesta activitat han parlat de reciclatge, de consum responsable i de consum sostenible: què podem dur per anar a comprar (cabassos, carros...), quin tipus de productes cal comprar, la importància de comprar productes a granel... Vam aprendre un munt mentre simulàvem anar a un improvisat mercat muntat enmig de l'aula. Podreu veure un recull de fotografies aquí.




P5 i l'hort
Els nens i nenes de P5 aquest any s'encarreguen del 2n hort de l'escola (els de 2n de primària mantenen l'hort urbà de la darrera planta de l'escola). Ja han començat a remoure la terra i a mantenir el compostador que ens donarà l'adob necessari per fer créixer el què plantem.

I aquest any comptem amb una ajuda ben especial. Un avi de l'escola ens donarà un cop de mà en tot el procés i ens explicarà un munt coses. Una nova mostra que creiem en una escola oberta i participativa on tota la comunitat educativa té i pot aportar el seu granet de sorra. Podreu trobar fotografies aquí.

20151125 11W.SantRamonNonat 2

No hay comentarios: