31 de marzo de 2016

A l’escola, sense fum

El Parc de la Ciutadella és un dels centres que ha construït un aparcament de monopatins, patinets i bicis per promoure la mobilitat sostenible. Descobriu-ne més exemples!



Al llarg dels últims anys, els centres membres d’Escoles + Sostenibles han anat desenvolupant iniciatives per tal d’incentivar l’alumnat i el professorat a moure’s en transport sostenible.

2016.03.29.07.monopatins interna
És així com, de manera espontània, han sorgit diversos espais per guardar patinets, bicicletes i monopatins durant les hores de classe. 

Un exemple recent és el de l’escola Parc de la Ciutadella, que ja té finalitzat un bonic aparcament de patinets amb parets de fusta. Tot seguit exposem un breu recull de les impressions de les famílies:

“A l'escola Parc de la Ciutadella, fa uns anys que hem apostat per venir en patinet, bicicleta o en monopatí a l'escola i així contribuir a millorar les condicions de l'aire que respirem. Les famílies vam construir un aparcament de patinets molt maco dins l'escola.
Enguany, hem inaugurat l'entrada pel zoo, hem traslladat l 'aparcament i a més hem construït el de monopatins.  
Tot un luxe!!! Estem molt agraïts i agraïdes.”




A part d’aquest exemple, n’hi ha d’altres que han anat apareixent al llarg dels últims anys. Aquí teniu un recull fotogràfic dels diversos aparcaments dels centres membres de la xarxa. 

Un bon grapat d’idees per guardar els vostres vehicles sostenibles!


20150506 01W.CloendaSubvencions pel curs 2014-15
  
 2016.03.29.07.monopatins interna2
   

No hay comentarios: