6 de marzo de 2016

Ens impliquem amb la prevenció de residus

L'escola La Farigola de Vallcarca és candidata al VII Premi Europeu en aquest àmbit, i és un dels tres centres de Bcn E+S que va realitzar actuacions el passat novembre.

Les Escoles + Sostenibles La Farigola de Vallcarca, l’Institut Príncep de Girona i l’Institut J. Serrat i Bonastre van participar a la VIII Setmana Europea de la Prevenció de Residus del 21 al 29 de novembre del 2015. 

Gràcies a un dels projectes que es van fer llavors, l’escola La Farigola de Vallcarca ha estat presentada per l'Agència de Residus de Catalunya com a candidata al VII Premi Europeu de la Prevenció de Residus. El projecte s’anomena “Substituir el tovalló de paper pel tovalló de roba” i pretén eliminar els tovallons de paper del menjador i proposa a l’alumnat i les famílies que portin un tovalló de roba. De moment han aconseguit eliminar l’ús de 850 tovallons de paper a la setmana. 


El altres dos instituts també van desenvolupar projectes per treballar el tema de la prevenció de residus. L’institut Príncep de Girona va presentar diverses accions per dur a terme durant la setmana Europea de la Prevenció de Residus i les va publicar al seu bloc “Príncep Verd”. Entre elles destaca el projecte “Tappost”, amb el que han construït un mapa mundi amb les més de 3.500 xapes que han pogut recollir. 


Per últim, l’institut J. Serrat i Bonastre va gravar un vídeo per una campanya de sensibilització per promocionar la recollida selectiva de residus.



20150506 01W.CloendaSubvencions pel curs 2014-15




   

No hay comentarios: