6 de marzo de 2016

JO SÓC DONANT AMBIENTAL

El dimarts 9 de febrer s’inicia una campanya que vol apropar la ciutadania als projectes de sensibilització i educació ambiental fent-los partíceps. A la jornada de presentació es mostraran projectes diversos de més d’una trentena d’entitats ambientals. 

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental organitza una jornada el proper dimarts 9 de febrer per presentar la campanya#Josocdonantambiental, amb la qual es vol promoure i reconèixer el treball de les entitats en l’àmbit del medi ambient a Catalunya.

Amb aquesta campanya es vol acostar el sector ambiental a la ciutadania, de manera que qualsevol persona té l'oportunitat d'implicar-s'hi, participar-hi i involucrar-s'hi col·laborant a nivell de voluntariat o amb donacions.

A la jornada també podrem descobrir projectes d’educació i sensibilització ambiental que tracten diversos temes: la conservació d’ecosistemes aquàtics i marins, els ecosistemes agroforestals i la lluita contra el malbaratament alimentari.

Algunes de les entitats signants de la xarxa Barcelona + Sostenible que participen a la jornada són: Acció Natura i Submón amb el projecte “Peix de Custòdia”Associació Hàbitats i Galanthus amb “Viu el riu”, Animal Latitude i Submón amb “Jo també visc al Mediterrani”, la SCEA i Associació Hàbitats amb la “Setmana dels boscos urbans”, l’Associació Espai Ambiental amb “El valor dels aliments” i per últim la Fundació Banc de Recursos i Prevenció de Residus i Consum Responsable amb “Pont alimentari “.



Info174 06 donant intern

No hay comentarios: