28 de marzo de 2016

TORNEN ELS DIÀLEGS AMBIENTALS

L’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya han llançat una nova edició d’aquest cicle de debats, que enguany tractarà la relació entre el medi ambient i la política.


Els Diàlegs Ambientals són unes jornades anuals d’anàlisi i debat sobre les Ciències Ambientals a Catalunya. Enguany se celebra la 8a edició dedicada a la relació entre el medi ambient i l’esfera política.

Es tracta d’una activitat organitzada per l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB).

L’objectiu d’aquest cicle és fer visibles les múltiples relacions entre ambdós àmbits i facilitar la presa de consciència sobre la diversitat d’actors i processos que influeixen en la manera de pensar sobre el medi ambient. Alhora es proposaran eines per poder incidir de forma crítica en els debats sobre qüestions ambientals.

Natura, societat i política, ecologia i moviments socials, medi ambient i mitjans de comunicació són algunes de les temàtiques que es tractaran. A la darrera sessió, es debatrà sobre un cas pràctic: el tramvia de la Diagonal com a conflicte socioambiental.

Consulteu el programa i accediu al formulari d’inscripcions.

Les sessions tindran lloc els dimecres 6, 13, 20 i 27 d’abril, de 17.30 a 19.30 h, a l’Institut d'Estudis Catalans (IEC), ubicat al carrer del Carme, 47.

  Info177 07 dialegs intern 2

No hay comentarios: