6 de marzo de 2016

UN NOU ESPAI DE SOSTENIBILITAT

La Universitat Pompeu Fabra, en col·laboració amb EixVerd, ha instal·lat un terrat experimental que s’ofereix a empreses i entitats per realitzar-hi visites i activitats d’educació ambiental.

La Universitat Pompeu Fabra de Barcelona ha cedit un dels seus terrats com a espai per emplaçar-hi una coberta experimental. En col·laboració amb l’empresa EixVerd, s'ofereix aquest recurs a les empreses i entitats de la xarxa B+S que vulguin visitar una coberta verda, descobrir-ne els seus beneficis i alhora proporcionar un lloc diferent per realitzar classes o tallers d’educació ambiental.

A més a més, actualment s’hi està realitzant un experiment que compara els diferents tipus de cobertes verdes (extensives i semi-intensives), amb el qual s’analitza i es mesura l’eficiència energètica, el cost, el pes i els recursos hídrics entre d’altres. Per a la realització d’aquest estudi, també hi col·laboren la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l'Institut de Ciències i Tecnologies Ambientals de la UAB (ICTA) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que ha atorgat una beca per poder fer-ne el seguiment.

Voleu fer servir la coberta experimental? Contacteu amb EixVerd enviant un correu a: lidia@eixverd.cat.

Info176 05 eix verd interior

No hay comentarios: