2 de mayo de 2016

Junts pel medi ambient

La xarxa ESenRED organitza una acció conjunta dels centres educatius de tot l’estat per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. T’hi sumes?



La xarxa estatal ESenRED (Escuelas hacia la Sostenibilidad en Red) engloba 12 xarxes d’escoles sostenibles promogudes per iniciativa de les administracions públiques (Comunitats Autònomes, Ajuntaments, Diputacions…).

En aquest marc, la xarxa ha organitzat una acció conjunta de tots els centres que en formen part de cara a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny. Aquesta consisteix en fer un recull de les iniciatives o projectes dels centres que formen part de la xarxa en pro del medi ambient i així donar visibilitat a la sostenibilitat dins l’educació.

Com podem participar?

Tots els centres de Bcn E+S podeu participar enviant una petita explicació i dues fotografies d’una acció o projecte de sostenibilitat que estigueu duent a terme. Pot ser un manifest, un anunci, una declaració, un lema etc. que faci referència a alguna iniciativa que es fa al centre en relació al medi ambient.

Podeu descarregar el model base i modificar-lo per afegir les vostres accions i les dues fotografies.

Podeu enviar-les fins el 15 de maig a esenred21@gmail.com..

Animeu-vos a participar-hi!

 N275 03 ESENRED interna2

No hay comentarios: