19 de mayo de 2016

Participeu a la Setmana de la Natura

Del 27 de maig al 5 de juny es duran a terme activitats arreu de Catalunya sobre preservació de la natura i el territori. Us animeu a presentar-hi la vostra?

La Setmana de la Natura és una campanya que té per objectiu promoure activitats arreu del territori català per conscienciar a la població sobre la importància de protegir el medi ambient, la natura i el territori. Amb el lema “Viu la Terra!” entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016 s’organitzaran activitats tant per a adults com per a joves.
La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). Aquest grup d’entitats sense ànim de lucre, treballen en l’àmbit de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, i desenvolupen aquest projecte amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

Voleu presentar-hi la vostra activitat?
Totes aquelles entitats que ho vulgueu, podeu sumar-vos a “Viure la terra” i organitzar la vostra pròpia activitat per a què es dugui a terme durant la Setmana de la Natura. Aquestes estaran emmarcades en l’àmbit de conservació o de divulgació dels valors naturals, culturals o paisatgístics.
Per participar-hi podeu omplir el formulari i introduir-la al mapa!
Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… són alguns exemples d’activitats que es presenten. Per assistir-hi, podeu cercar aquí d’entre totes les que s’ofereixen i apuntar-vos-hi!


No hay comentarios: