21 de julio de 2016

Eines per fer front al canvi climàtic


El proper 30 de setembre us convidem a conèixer dues eines per comptabilitzar i compensar emissions de CO2 des de les organitzacions. Inscripcions obertes!


L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya posa a l’abast d’entitats, empreses i institucions dos programes per fer front al canvi climàtic:
- Els Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH)  són una eina per a organitzacions que busquen un compromís voluntari per comptabilitzar i reduir les seves emissions de GEH més enllà del que obliga la normativa.
- Les Compensacions Voluntàries permeten a organitzacions o persones comprar emissions que estalvien entitats promotores de projectes, compensant d’aquesta manera les emissions derivades de la seva activitat, que no han pogut reduir aplicant mesures internes.
El proper divendres 30 de setembre, de 9 a 11 h, la Secretaria Barcelona + Sostenible en col·laboració amb l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic organitza un any més una sessió per donar a conèixer aquest recurs als membres de la xarxa. Enguany, com a novetat s’inclou la presentació del programa voluntari de compensació d’emissions.
Més informació i inscripcions a bcnsostenible@bcn.cat o al telèfon 93 256 25 93.

No hay comentarios: