8 de julio de 2016

Tothom amb la mobilitat sostenible

Butlletí: 
Presenteu la vostra activitat a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ompliu els aparcaments de vida amb el Park(ing)day, iniciatives que es celebraran entre el 16 i el 22 de setembre a la ciutat de Barcelona. 


Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura

Un any més, del 16 al 22 de setembre se celebrarà arreu de Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i SeguraAmb l’objectiu de fomentar una mobilitat més sostenible i de donar a conèixer altres usos de l’espai públic, Barcelona s’ha unit a aquesta commemoració que culminarà amb el Dia Mundial Sense Cotxes, el 22 de setembre.

Voleu participar-hi amb la vostra activitat? Totes les entitats esteu convidades a organitzar una activitat relacionada amb la promoció de la mobilitat sostenible i segura i enmarcar-la dins aquesta setmana. Hi ha temps fins el 20 de juliol per enviar les vostres propostes i d’aquesta manera poder-les incloure al programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Podeu fer-ho a través d’aquest formular-hi.
La difusió d’aquesta activitat es farà tant al web de l’Ajuntament de Barcelona com al de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que gestiona la Generalitat de Catalunya.

Park(ing)day Barcelona

Enmarcat dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, el divendres 16 de setembre es celebrarà la tercera edició del Park(ing) day Barcelona. Aquest és un esdeveniment que es realitza a més de 200 ciutats de tot el món, en què diverses entitats (ambientals, artístiques, d’arquitectura,  socials, veïnals etc.) i la ciutadania en general transformen les places públiques d’aparcament de cotxes. Aquests espais es convertiran en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu de donar a conèixer la necessitat d’un model de ciutat diferent, més verda, amb més biodiversitat, amb menys contaminació i dissenyada per a les persones. El Par(ing)day va sorgir a San Francisco l’any 2005, quan el col·lectiu d’arquitectes Rebar va proposar una nova manera de mostrar i expressar les mancances de l’espai públic de la ciutat.
L’any passat més de 55 entitats van participar amb la seva acció al Park(ing) day Barcelona!


Voleu participar a l’edició 2016? Tan sols heu de seguir uns senzills passos i unir-vos a aquesta acció global per una ciutat més sostenible! 
 
 

No hay comentarios: